Qui som?

Sempre que visito una web el primer lloc on vaig és a la pàgina de Qui som (m’agrada veure la cara que té la gent a qui podria pagar-li)

Així que et dono la benvinguda.

Aquest dos que veus aquí dalt som nosaltres i aquesta és una foto de l’últim viatge que vam fer farà uns mesos. Però no és d’això del que et vull parlar.

Abans de res, vull dir-te que no pretenem canviar-te la vida ni la manera que celebres les coses (si és que t’agrada celebrar coses), ni tampoc com has de preparar el pròxim mojito ni res per l’estil.

No seria serio

Preparem barres de begudes amb un bar mòbil per celebracions i festes que volen tenir més caràcter.

Aquesta és la nostra feina.

Suficient?, insuficient?

Depèn del que busquis.

I per què t’explico això?

Perquè des de sempre, o almenys des que tenim consciència, compartim passió pel bon menjar i el bon beure.

No és que siguem uns experts gastronòmics però ens agrada tastar nous plats, descobrir cerveses artesanes, beure bons vins i pillar alguna taja amb algún gintònic quan ens ve de gust.

Aquest interès potser ens ve dels nostres pares, perquè hem tingut la sort de tenir grans cuiners aficionats, i a part de menjar molt bé, mai ens han faltat bons licors per fer-ho baixar.

Així que ens agrada compartir bons moments acompanyats quasi sempre d’algun tipus de beguda, ja sigui allargant un sobretaula o estant de festa amb els colegues.

També mirem que mai faltin provisions a casa, la nostra obsessió és sempre tenir alguna cosa decent que es deixi beure, ja saps per si hem de celebrar alguna cosa.

Vull pensar que tota aquesta devoció pel que bevem és la que ens ha portat, durant més d’una dècada, a treballar en bars, restaurants, discoteques i estar durant dos anys al capdavant d’un pub.

I encara que al principi era espontani, es va anar convertint en una cosa habitual fins a passar a ser una feina durant els últims anys.

No era la nostra idea, però la vida ens han portat aquí.

I no sé si per bé o per malament, però hem pogut aprendre moltes coses.

Un dels bars on vam estar treballant vam descobrir un món sobre els gintònics que no coneixíem.

Havíem provat coses però no el que es feia allà.

I no perquè estiguessin de moda aquell moment ni res, sinó perquè a part de tenir moltes opcions, eren gintònics que es podien beure perquè no eren pretensiosos ni semblaven macedònies de fruita com els que pots trobar a qualsevol bar.

Va ser un punt de referència per traslladar a casa nostra, així vam anar consolidant la nostra manera de servir begudes.

Gintònics senzills però ben equilibrats, no es necessita res més. Si els poses en una festa surten com l’aigua.

Sol passar amb la majoria de còctels i combinats.

I ho continuem fent a dia d’avui perquè ens agrada.

En tot aquest temps, també hem après que les casualitats canvien una vida, perquè va d’hores contades que un dels dos no entra a la uni on ens vam conèixer.

I encara que et pot semblar circumstancial, allà és on va començar tot.

Al segon any de carrera, i després de compartir pis amb 3 persones més, vam passar uns dies a un festival de música.

I entre concerts i més cerveses del compte, va començar aquesta història.

Una bona festa d’aquelles que recordes i des de llavors hem après a no fer moltes barreges.

Espero, que si alguna vegada has pillat una bona taja, t’identifiquis amb nosaltres.

I entre tots els anys que portem brindant junts i l’experiència a l’esquena d’haver estat donant voltes pel món de l’hostaleria servint casaments i festes, vam decidir que si ens posàvem darrere una barra seria a casa nostra.

Era hora de canviar d’aires, centrar-nos en nosaltres però continuar portant significat i personalització a les festes allà on anéssim.

I com teníem clar que no volíem dependre d’un horari ni de pagar un lloguer insostenible per tenir un local, vam decidir muntar-nos-ho per nosaltres.

Una segona casa o un santuari itinerant.

Vam pensar que adaptar una caravana podria ser una bona opció per portar un bar, allà on anéssim. I així va nèixer La Tarambana.

I això és el que pots tenir per tu perquè una bona oferta de begudes, una de veritat, canvia la dimensió de qualsevol festa.

I fins aquí,

També ens agrada viure, sense més.

Si a tu també t’agrada viure i veus la Tarambana a la teva festa, envia la teva proposta aquí.

Salut

Oriol i Berta

Si vols saber els nostres preus, conèixer una mica més el que fem i saber si aquest format és o no per tu, apunta el teu email aquí, és gratis.

Que no t’agrada? et dones de baixa que també és gratis.