Sense música no hi ha res a celebrar

Perquè NO contractar un DJ pot arruïnar la teva festa.

Dj’s per a festes atrevides i amb personalitat

Hola,

Si tens interès a contractar un DJ pel teu casament o perquè estàs organitzant una celebració al jardí de casa teva, t’explicaré per què aquest servei podria ser una bona opció per a tu.

Abans, però, has de saber que aquí no trobaràs;

  • Dj’s comercials que fan el mateix i sonen igual a tot arreu
  • Dj sense caràcter i festes que els convidats no ballin

Si busques aquest tipus de coses, aquest servei no t’agradarà. No és per tothom i està bé que sigui així.

De seguida entendaràs a què em refereixo. Continua llegint per saber si és el que busques.

Imagina’t el clàssic moment posant per fer una foto de grup després d’un sopar.

Ja saps la típica foto com un equip de futbol o qualsevol altre esport. Vas per enviar-la i t’adones que un dit es menja mitja foto.

Això pot passar.

Doncs el mateix amb la música.

Tots sabem fer fotos o deixar que el teu cunyat li doni al play a una playlist, però quan es tracta de celebrar alguna cosa, tots volem tenir un bonic record i per descomptat, una bona foto.

Igual que no et faries les fotos del teu casament per molt bona fotògrafa que et creguis o per molts màsters que hagis estudiat.

Això dels DJ’s i la música és més senzill i no cal insultar la intel·ligència de ningú.

Es tracta d’entendre la festa i fer-los ballar.

Si us plau, que ballin.

Indiferentment del tipus de celebració que estiguis organitzant és important treure’t l’angoixa d’haver de dedicar temps a pensar en la música, organitzar playlists o pensar en quin tipus de música posaràs aquell dia…trobar un Dj que s’adapti i entengui la teva festa serà la clau per triomfar.

I amb això et podem ajudar.

Hem vist caure casaments per no saber llegir la festa o no entendre quina música necessitava cada moment de la celebració, sembla una cosa òbvia però no ho és.

Està molt bé que tinguis clar quina música t’agrada, això ens ajuda a conèixer les teves preferències i el vostre estil musical.

Però arriscar-te a no contractar un Dj que sap el que fa, pot enfonsar la festa com el Titanic.

Has de saber però que aquest és un servei exclusiu i no encaixarà a totes les festes. I només és possible disfrutar-lo havent contractat abans la part de les begudes.

-D’acord, llavors que em trobaré?

T’ho explico.

Aquesta experiència dona vida als discos de vinils antics o no tan antics que tots hem tingut a casa en algun moment. Depenent si ets boomer o mil·lenial els recordaràs amb més facilitat.

Es tracta d’una sessió única i exclusiva a vinils, res d’autotune, és a dir portem un moble a mida que ocupa menys de 2 metres de llarg per presentar les sessions, música pura i en estat viu, et prometo que l’experiència és molt diferent.

-¿Això quedarà bé a la meva festa d’aniversari que només som 53 persones?

Per descomptat, i deixa’m dir-te, és ideal per acompanyar un vermut, durant l’aperitiu d’un casament, o pel moment de la festa, de debò és així.

Però això no s’acaba aquí, perquè està molt bé que no t’hagis de preocupar per la música però no disfrutaràs igual si tens la boca més seca que després de menjar pistatxos.

Mola acompanyar-ho de begudes que t’ajudin a fer-ho baixar

-Ara comença a assemblar a una festa!

Exacte.

Així que la nostra proposta és;

que acompanyis aquesta nova experiència musical, insisteixo molt diferent del que estàs acostumat, amb un bon combinat o còctel a la mà. Així tot entra millor.

Important! Aquesta és una experiència extra que únicament es pot viure si contractes alguna barra de begudes o si coincidim en alguna festa i tens la sort d’estar convidat;). Aquí pots veure què és això de les begudes.

Si vols una festa única amb un format poc convencional però que agrada moltíssim, envia la teva proposta aquí.

Una altra opció és apuntar-te a la nostra llista.

Si vols saber els nostres preus, conèixer una mica més el que fem i saber si aquest format és o no per tu, apunta el teu email aquí, és gratis.

Que no t’agrada? et dones de baixa que també és gratis.