Begudes infinites, amics per sempre

Sorprendre els convidats i no lamentar-te de passar el temps suficient amb ells és possible si saps com fer-ho.

Begudes per a festes amb personalitat

Si estàs organitzant una festa, un casament o algun tipus de celebració necessitaràs saber què donaràs de beure als teus convidats.

L’error que comet molta gent a l’hora d’organitzar una festa és pensar que les begudes tenen un paper secundari.

Ho deixen per l’últim i després arriben les sorpreses…

Perquè hi ha tres coses essencials que no poden fallar en un casament, hi són; el menjar, les begudes i la música i no necessàriament per aquest ordre.

Rebre invitacions en paper maché o amb l’última tipografia de moda està molt bé, però vigila no dedicar més temps del necessari en aquestes coses perquè l’emoció dura menys que un bon mojito en ple mes d’agost.

Contractar la Tarambana significa que podràs presentar barres de begudes servides en una caravana. Barres en diferents formats i/o barres específiques com només de gintònics o mojitos i caipirinhes.

T’explico una història ràpida, de menys de 5 minuts, on entendràs la diferència entre les festes que ho peten amb les festes que ho intenten.

Allà va,

Què fan les persones que saben com fer que els seus convidats estiguin a gust?


fan això

Una tarda d’estiu, farà uns quants anys, dues amigues van decidir celebrar una festa final de graduació amb tots els companys d’universitat. Eren amigues perquè practicaven el mateix esport, però havien estudiat a universitats diferents i cadascú organitzaria la seva festa per separat.

Universitats diferents, festes diferents, ressaques diferents

Estaven motivades per organitzar aquell dia perquè tancaven una etapa de les seves vides i sabien que hi hauria companys que no tornarien a veure.

Volien deixar un bon record a la memòria de tots.

Resulta que aquestes dues amigues, després d’uns anys es van tornar a trobar en un bar, i no devia ser per casualitat.

Posant-se al dia de les seves vides i després d’un parell de copes de vi blanc, van recordar les festes i la de relacions que van sortir durant aquella època. Les dues estaven casades amb antics amics de la uni.

De cop va saltar a la conversa el tema de la festa final de fi de graduació….

-la millor festa de la meva vida

-que dius tia!, jo un fiasco, semblava un camp de batalla, vidres trencats per terra, ampolles volant per l’aire, vomitades…

Sense que elles ho sabessin, aquell record les marcaria per sempre.

Però hi havia una diferència.

Una d’elles té un dels millors records de la seva vida i l’altre, en canvi, ho recorda com una experiència desagradable i caòtica.

Perquè, què van fer de diferent?

No és que una fos més intel·ligent que l’altre, ni tenia res a veure amb la pasta.

Tampoc és perquè una decidís fer-ho al seu pis del campus i l’altre llogar una casa fora la ciutat.

Per sort no té res a veure amb això.

La diferència està en el coneixement i el poder de decisió.

A veure si tu també ho has vist alguna vegada.

Va una idea important i no només per si organitzes un casament.

La primera amiga va decidir organitzar-ho tot ella mateixa amb l’ajuda d’alguns companys; invitacions, preparar tota la decoració, cuinar els canapès, preparar una playlist per no haver de preocupar-se. I això està molt bé, però requereix molta organització i t’obliga estar pendent tota la festa perquè no falli res.

L’altre, junt amb altres companys, van decidir que algunes persones, que no eren de la festa, s’encarregarien de preparar totes les begudes perquè allò no semblés el final d’American Pie. Que si, d’això van les festes de la uni. Però si tens algú que pugui controlar el desordre, doncs millor.

I això que sembla un detall poc rellevant, és el que marca la diferència que una tingui un molt bon record i que l’altre ho recordi com un desastre.

Doncs el poder de decisió depèn de saber escollir. Perquè no hi ha millor satisfacció que la d’haver escollit una bona experiència pels convidats.

I perquè això no et passi a tu, aquesta és la idea de la Tarambana. Ajudar-te a muntar una festa que més d’un voldrà recordar en algún sopar.

Un servei diferent

A la tarambana estem contínuament aprenent per poder oferir un servei més ajustat. Un servei que t’ajudarà a guanyar temps, agilitat i sobretot a treure’t la pressió perquè no s’acabin les begudes i la gent no s’emporti un mal record del teu dia. Que pot passar perquè els imprevistos formen part. Però almenys tens persones al teu costat que t’ajuden.

Muntem, servim, recollim i marxem, tot amb amor. Que només estiguis per estar amb la teva gent i relaxar-te al costat de la piscina al jardí o on sigui que ho celebris.

Una experiència per estalviar-te maldecaps

Moltes persones quan estan organitzant un esdeveniment, una festa o un casament, no ho gaudeixen. No dic tothom però sí la majoria. Organitzar una celebració, del volum que sigui, implica tenir en compte moltes coses que se’t poden escapar durant el procés. Coneixem núvies que encara que no ho diguin, no han disfrutat del seu dia per coses com aquestes.

Això és així.

Muntar una festa és il·lusionant i a més si t’agrada, però es pot convertir en una agonia perquè són molts els detalls que hauries de tenir en compte. Aquests anys d’experiència ens han ensenyat que el més important és entendre i pensar amb els convidats.

Entendre els gustos no és fàcil, però una cosa que agrada molt és que recordis allò que ja han pres a la primera ronda.

Moltes vegades els sorprèn i els fa sentir més a gust. Si més no pel somriure que se’ls dibuixa a la cara.

Resumin i perquè ens quedi clar a tots

Podem proveir-te de begudes per al teu esdeveniment. Diferents formats, begudes perquè ningú se senti fora de la festa.

Sobre les dues amigues del principi ja saps quina té un bon record per la resta de la seva vida.

Si vols saber què podem fer per tu i què hem fet per molta gent, junt amb les tarifes, t’apuntes aquí.

P.D. No et puc prometre que la teva festa serà com la segona amiga que va saber delegar. Però et puc garantir bones begudes que facin més agradable ser un convidat.

Algunes preguntes que et podries estar fent

Porteu vosaltres les begudes i tot el material?

Sí, nosaltres portem les begudes inclosos alcohols destil·lats i refrescos

També ens encarreguem del material necessari per al servei de preparació de begudes.

El servei és amb Caravana o sense Caravana?

Sempre que l’espai ho permet el servei és amb caravana, és la nostra segona casa. Pensa que posar la caravana en un jardí dona un toc de qualitat a l’espai i és un atractiu per la festa.

En el cas de no poder accedir al lloc, podem muntar alternatives, tant exterior com a interior.

Quan hores duren els serveis?

El mínim són 4 hores. Una franja relativament suficient per als convidats i les persones que servim. A partir d’aquí tu decideixes, ens quedem fins que surti el sol o es faci de nit, depèn. Em refereixo que allarguem el que sigui necessari. Entendaràs que això augmenta el preu, no gaire. Però les hores extres es cobren per persona.

Serviu en qualsevol tipus d’esdeveniment?

No, principalment casaments i festes particulars en espais privats. També hem estat en esdeveniments corporatius d’empresa i algun festival.

És una bona inversió?

Jo et diré que sens dubte ho és. Està clar que soc part interessada així que només tu has de valorar. Però no tinguis cap dubte que serà una gran inversió com a amfitriona i els teus convidats ho agrairan. Totes aquelles persones que ho han pogut gaudir són clients reals que ens recomanen a altres persones. A partir d’aquí, tu decideixes si aquest servei és per a tu.

Aleshores que he de fer ara?

Si vols La Tarambana a la teva festa, pots enviar-nos la proposta aquí.

Si encara no ho tens clar et recomano apuntar el teu email aquí sota.

Pd. Important, has de saber que només fem un número concret de serveis i casaments per temporada. Quan s’emplena calendari, tanquem sense excepcions.

Si vols saber els nostres preus, conèixer una mica més el que fem i saber si aquest format és o no per tu, apunta el teu email aquí, és gratis.

Que no t’agrada? et dones de baixa que també és gratis.