El que has de saber de Dj’s per a casaments, festes i esdeveniments.

Trobar una persona que posi música a una festa és relativament fàcil. Que ho faci bé és una altra cosa, però segur que algun amic o familiar per poc motivat que estigui, no dirà que no a l’oportunitat de sentir-se important.

Tot i que sembla una cosa senzilla, no ho és.

Quan busquem un Dj, volem trobar un perfil que conegui molta música i tingui clar què punxarà. Molts dj’s decideixen dedicar part del seu temps a escoltar i ampliar les seves col·leccions i ha de ser així, però si no sap interpretar el tipus de festa o els gustos dels convidats no servirà de res disposar d’un gran equip o cobrar molt per això.

Pots contractar un Discjockey famós o que tingui material d’última generació, però aquí el més important es l’experiència i el coneixement musical. No servirà de res sinó sap entendre què necessiten els convidats en tot moment.

La clau per fer que una festa sigui memorable i quedi en el record dels convidats és que el Dj sàpiga llegir què està passant a la pista de ball.

Bé, hem aclarit quina personalitat hauríem de buscar a l’hora de contractar un Dj, però també serà imprescindible que l’acompanyi un bon equip i una escenografia preparada. Està molt bé pensar en tot això, però lògicament busquem un servei tancat i poder-ho fer d’una manera senzilla i ràpida.

Volem un preu total del servei, els horaris i l’estil musical.

Si decideixes posar la Tarambana a la teva festa, podràs presentar als convidats un servei de barra de begudes acompanyat d’una sessió a vinils.

Disposem d’equip de so per a qualsevol esdeveniment, sigui un casament o una festa particular, i un moble de Dj per a interior i exterior amb una sessió a vinils i una Caravana on podràs oferir barres de begudes especialitzades per als teus convidats.

Parlem de preus de Dj per a casaments. Quan costa contractar un Dj?

Dependrà de diversos factors. Aquí poden influir la durada i el tipus de servei, el volum de convidats en relació amb el material que es necessita o el caché de l’artista. El sector de l’organització i la direcció d’esdeveniments estarà oferint un preu de 150€ l’hora per a un Dj. Per això amb la Tarambana podràs presentar sessions musicals amb un o dos Dj’s amb una durada de 4 hores i amb la possibilitat d’hores extres. Aquest preu puja un cop l’any.

Això vol dir que ens encarreguem de portar tot l’equip i el material perquè puguis presentar una experiència nova amb el Vinyl Dj Set

Contracta un Dj per a la teva festa o esdeveniment.

Tenim clar que podem contractar un Dj per a festes per 4h però si necessites cobrir tot un dia de música o de barra de begudes en un casament ens podem conèixer.

Si encara no has contractat l’experiència de la barra lliure de begudes estàs a temps d’oferir als teus convidats una sensació nova presentat en una Caravana acompanyat d’una sessió a vinils o simplement una barra especialitzada de Gintonics o de còctels.

Pots fer el teu primer pas i escriure la proposta aquí.

O continuar llegint el blog.

Si vols saber els nostres preus, conèixer una mica més el que fem i saber si aquest format és o no per tu, apunta el teu email aquí, és gratis.

Que no t’agrada? et dones de baixa que també és gratis.